Sense llum a Canyelles

Com ve sent habitual a Canyelles, quan cauen 4 gotes ens quedem sense llum. En aquest país de merda, que ens volen fer creure, que es un país desenvolupat, encara passen aquestes coses, provocades per companyies que van de la mà de l’Estat Espanyol ( Spanishtan ), i que es aquest el que mira cap un altre costat quan Endesa, Renfe, Aqualia, etc .. no realitzen les inversions i els manteniments corresponents, però en canvi si que apugen el preu de llum, la distribució i en definitiva inflen la factura de conceptes e impostos, que després les grans corporacions s’ho embutxaquen, a costa dels que amb suor i llàgrimes treballem i treballem.

L’Ajuntament de Canyelles, i això es el que apareix en la Memòria de 2016 va electrificar la Urbanització de Les Palmeres a canvi de deixar passar una línia d’alta tensió.

Pàgina número 44 Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Canyelles
“Cal destacar el procés d’electrificació de la urbanització de les Palmeres. Aquesta urbanització es va establir un conveni amb Fecsa- Endesa per a la seva electrificació a canvi de permetre el pas d’una línia d’alta tensió per la urbanització. Actualment, Fecsa – Endesa està portant a terme per etapes aquesta electrificació.”

Mentrestant, any 2020 i segueixen havent-hi talls a punta pala; poder el que necessita Endesa es que els veïns i veïnes fotin a terra la puta línia d’alta tensió a veure si arreglen d’una puta vegada la merda que tenim a casa.

Quan comentes a l’Ajuntament de Canyelles, aquesta problemàtica, ells et contesten que no poden fer res amb una empresa privada, però en canvi no tenen cap mirament en fer passar una línia d’alta tensió; per depèn de quines coses si que saben manegar amb empreses privades.